Is de WOZ-waarde juist ?

Als woningeigenaar of eigenaar van een bedrijfspand heeft u onlangs van de gemeente de nieuwe WOZ-waarde ontvangen of zult u deze binnenkort ontvangen. Uit onderzoek is gebleken dat deze waarde vaak te hoog is vastgesteld. Wanneer u ook van mening bent dat de waarde van uw woning te hoog is vastgesteld, dan kunt u daartegen bezwaar aantekenen.

Ter aanvulling van onze dienstverlening willen wij u hierbij aanbieden het bezwaar namens u te maken. Wij kunnen u deze dienst GRATIS aanbieden, niet alleen in de regio Zeeland, maar in heel Nederland.

De WOZ-waarde wordt onder andere gebruikt als grondslag voor de: OZB belasting, Waterschapsbelasting, Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting en Schenk- of Erfbelasting. Met het maken van bezwaar kunt u dus snel en gemakkelijk veel geld besparen.

Wij adviseren u om het bezwaar maken uit handen te geven. Dit bespaart u veel werk en daarnaast bent u verzekerd van een deskundige én professionele afhandeling van de procedure. Wij werken samen met gediplomeerde WOZ-taxateurs en zijn u graag van dienst.

Waarom kunnen wij u deze dienst kosteloos aanbieden? Wanneer het door ons ingediende bezwaar op uw WOZ waarde gegrond wordt verklaard is de gemeente verplicht om verleende rechtsbijstandkosten die door een derde beroepsmatige partij worden gemaakt te vergoeden. Wordt het bezwaar ongegrond verklaard, dan is dat ons risico en zullen wij, niets bij u in rekening brengen. Dit geldt tevens voor andere procedures vallende onder de Algemene wet Bestuursrecht.

Wilt u ook geld besparen en gebruik maken van onze service? 

Het maken van het bezwaar dient binnen 6 weken na de dagtekening van uw beschikking te gebeuren.

Daarnaast zijn er ook bijzondere situaties die rechtvaardigen om een nieuw lager WOZ-besluit met succes aan te vragen. 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.